Пошкоджені лавиці не ставитимуть на набережній, міська рада заявляє, що не прийме неякісну роботу

Пошкоджені лавиці не ставитимуть на набережній, міська рада заявляє, що не прийме неякісну роботу
Про пошкоджені лавиці, які нібито мають встановити на оновленій набережній Незалежності в Ужгороді, говорять останніми днями жителі міста. Річ у тім, що поблизу ЗОШ № 3 стоять кілька лавиць, на яких стерте покриття – таке враження, що фарба просто зійшла.

 

Що відбувається, що з тими лавицями, чи встановлять їх – кореспондент uzhgorod.net.ua питав у директора департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимира Бабидорича.

Зі слів Володимира Івановича, справді, поблизу ЗОШ № 3 стоять лавиці із пошкодженим лакофарбовим покриттям. Але, зі слів керівника департаменту, ужгородці повинні зрозуміти, що проект із капітального ремонту набережної Незалежності не завершений, роботи ще тривають. Проте ті лавиці, які стоять пошкоджені поблизу школи, не будуть встановлені, як і будь-які інші, які не будуть відповідати нормам. «Пошкоджені лавиці будуть відправлені назад виробнику, і вже виконавець визначатиме, коли і за яких обставин виникло пошкодження – чи в момент перевезення, чи це фабричний брак тощо», – додав керівник департаменту.

Він також уточнив, що в такому вигляді, з такими лавицями департамент міського господарства як замовник робіт не прийме їх.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів