МФА «Мункач» — СДЮСШОР: юнаки Ю-16 зіграли товариський поєдинок в Середньому

МФА «Мункач» — СДЮСШОР: юнаки Ю-16 зіграли товариський поєдинок в Середньому
Підопічні Віктора Яїчника здолали вихованців зі спеціалізованої школи олімпійського резерву: 2 - 0.

 

Не вперше протистояння футболістів з обласного центру та гравців з міста над Латорицею відбувається на нейтральній території — в Середньому. Не виключенням став й цей “товарняк” між СДЮСШОР та Мункачем. Юнаки вікової категорії Ю-16 зустрілись на полі зі штучним покриттям в Середньому, аби на справі показати здобуті на тренуваннях футбольні навички й техніку. Підопічні Дениса Пахомова та Віктора Яїчника протягом двох таймів по сорок хвилин мали нагоду продемонструвати своє уміння розпоряджатись шкіряним м’ячем.

 

Зі стартового свистка обидві команди невгамовно намагались довести одна одній свою домінантність . Відповідно, невелика кількість уболівальників спостерігала гру на зустрічних курсах протягом усієї першої сорокахвилинки: ударом на удар та атакою на атаку відповідали суперники по черзі. Отже і гольових моментів було чимало, щоправда змарнованих. Позаяк засвідчити взяття воріт жодною з команд протягом першої половини гри ми так і не змогли. Проте побачити змістовний поєдинок нам все ж вдалось: успішно виконані домашні заготовки на тактичних напрацювання не раз змушували всіх затримувати подих, спостерігаючи за польотом м’яча у рамку воріт. Завдячити ж бо нульовому результату на табло за підсумком першого тайму ми можемо виключно сейвам голкіперів та фортуні.

 

Опісля перерви теж важко було визначити фаворита цього протистояння, позаяк підопічні Пахомова та Яїчника не знизили темп гри. Переломним моментом стала шістнадцята хвилина другого тайму, коли «Мункач» розпочав атаку з центру поля і в три дотики провів її лівим флангом. І вже з межі штрафного майданчика іде голоьва розрізна передача вдовж усієї штрафної на Нагорного Артема, якому залишається лише замкнути цей пас і відправити шкіряного м’яча у порожні ворота СДЮСШОР-івців. 1:0. Закріпити  успіх юна команда з міста над Латорицею змогла вже через дванадцять хвилин: під пресингом атакувальної ланки підопічних Віктора Яїчника, захисники правого флангу чорно-блакитних втрачають м’яч, який підхоплює Артем Нагорний і ударом  з-за меж штрафного майданчика кладе шкіряного у ворота Валентина Ковача впритул до правої стійки. Артем записує дубль на свій рахунок на 68-ій хвилині і, відповідно, на табло — 2:0. Зусилля гравців в останні дванадцять до зміни фінального рахунку не призвели.

Загалом, змістовністю та якістю гри своїх підопічних були задоволені обидва тренери, щоправда не без зауважень. Як підсумок, товариський матч іменитих команд Закарпаття з-поміж юнаків вікової категорії Ю-16 не приносить залікових пунктів жодній з команд, проте збагачує футбольне життя Срібної Землі.

 

 

Олександр СЛЄСАРЧУК

 

07 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів