Чи знайдуть кошти на ремонт з’їзду з об’їзної Ужгорода на вул. Східну та рекультивацію сміттєзалища?

Чи знайдуть кошти на ремонт з’їзду з об’їзної Ужгорода на вул. Східну та рекультивацію сміттєзалища?
Питання функціонування аеропорту, підтримки підприємництва, будівництва доріг та інше розглядали сьогодні під час засідання постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради.

 

Про питання, які були озвучені сьогодні під час засідання комісії, розповів на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат облради і голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв

"З-поміж іншого озвучив, зокрема, актуальну для Ужгорода проблему твердих побутових відходів, адже сміттєзвалище, розташоване неподалік обласного центру, у с. Барвінок, переповнене, сміття сиплеться на розміщене поруч кладовище і створює численні незручності для ужгородців. Так, тут тривають рекультиваційні роботи, на що Ужгородська міська рада витратила торік 4,7 млн грн, а цьогоріч передбачила ще 5 мільйонів. Але цього замало, бо загальна потреба (проект) перевищує 31 млн грн. 

Тому сьогодні звернувся до колег із проханням розглянути питання про виділення 2 мільйонів гривень із обласного бюджету на рекультивацію сміттєзвалища. Нагадаю, що окрім міста Ужгорода сюди привозять тверді побутові відходи й Ужгородський, Перечинський і Великоберезнянський райони. 

Ще одне озвучене питання — з’їзд із об’їзної м. Ужгорода на вул. Східну, де розташована внутрішня митниця. Тут щодня проїжджають сотні, а то й тисячі вантажівок та легкових автомобілів, відповідно, дорога перебуває в жахливому стані, її не ремонтували більше 10 років! Тому озвучив під час засідання комісії пропозицію щодо включення вул. Східної в перелік доріг, які будуть капітально відремонтовані в 2019 році за рахунок коштів державного бюджету (дорожнього фонду)".

Ці та інші питання, нагадаємо, розглядатимуть під час чергової сесії Закарпатської обласної ради 4 квітня поточного року.

uzhgorod.net.ua

 

26 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів