Ярмарок на Театральній в Ужгороді: що пропонують? (ФОТООГЛЯД)

Ярмарок на Театральній в Ужгороді: що пропонують? (ФОТООГЛЯД)
Здається, тут є все: від дерев'яних та в'язаних іграшок, до пасхвльної атрибутики, від деталей інтер'єру до картин, від скляних та керамічних фігурок до гаманців! Очі у вас розбіжаться. Але ж це не привід оминути увагою весняний сакуровий торжок? Uzhgorod.net.ua запрошує поглянути, що пропонують майстри на Театральній.

 

У рамках Сакура фесту, що саме триває в Ужгороді на площі Театральній розгорнувся торжок. Тут чимало яток і не менше люду: цікавих пропозицій хоч греблю гати! З'явилося багато пасхальних виробів: це й, власне, кошики та прикраси до них, і великодні дерев'яні яєчка, і неймовірні декоровані свічки...

Прикрас для інтер'єру пропонують стільки, що ніяких грошей не напасешся! Майстри пропонують дуже гарні ключниці, скриньки, магніти, кавові вироби. Знайдете і біжутерію та прикраси з натурального каменю, вироби зі шкіри, кераміку, скло тощо.

Свої ятки розгорнули й волонтери Руху підтримки закарпатських військових та Барбосу, тож крім корисних покупок можете ще й зробити добру справу.

Пропонуємо переглянути фото, а потім обов'язково навідатися самим.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів