Чарівне Закарпаття поповнилося ще однією унікальною квіткою

Чарівне Закарпаття поповнилося ще однією унікальною квіткою
Сьогодні, 15 квітня, при в’їзді в село Невицьке, що на Ужгородщині, біля знаку "Люблю Nevicke", відбулося урочисте відкриття об’єкту благоустрою «Клумба тюльпанів» у рамках всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України-2018».

 

Відкриваючи захід, Невицький сільський голова Михайло Лаба подякував всім, хто долучився до облаштування цього унікального об’єкту, зокрема партнерам з Королівства Нідерландів, і наголосив, що на самоврядній території реалізується 5 успішних проектів. Та милує око саме цей проект, який вдалося вибороти в рамках Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України», де у подарунок від Посольства Королівства Нідерландів Невицьке, як одне з 10-ти сіл - фіналістів, отримало клумбу з тюльпанів. Осінню минулого року було висаджено 10 тисяч цибулин, а декоратор Ростислав Переверзєв зініціював облаштування квіткового об’єкту.

У перспективі ? облаштування в’їзної арки, де будуть викарбувані герби трьох районів ?Перечинського, Великоберезнянського та Ужгородського, велосипедної стоянки тощо.

 

Джерело: прес-служба облради

 

15 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів