Чоловікам на замітку: як правильно зберігати автомобільні шини

Чоловікам на замітку: як правильно зберігати автомобільні шини
Якщо дотримуватися деяких правил, то шини використовуватимете довше.

 

№ 1. Місце зберігання. Найкраще — закрите від сонячних променів сухе приміщення з температурою від +10 до +25 градусів. Експерти не радять зберігати гуму в підвалі.

№ 2. Мітки на шинах. Перед тим, як сховати гуму, її потрібно промаркувати. Головні позначки: куди спрямована гума, де була встановлена. Це допоможе запобігти проблеми з установкою шин.

№ 3. Чистка та обробка. Перед тим, як помістити шини на зберігання, їх потрібно очистити від бруду і каменів. Потім необхідно добре висушити. 

№ 4. Розташування гуми. Шини слід зберігати в горизонтальному положенні, або їх можна підвісити. Експерти радять не зберігати шини в вертикальному положенні. 

№ 5. Ємність для зберігання. Краще всього помістити шини в спеціальні чохли. Для зберігання повністю не підходять кульки, бо з часом, в ньому збирається конденсат, і зайва волога тільки шкодить гумі.

№ 6. Якщо немає місця для зберігання гуми в будинку або в гаражі, експерти радять скористатися послугами компаній, які займаються безпосередньо сезонним зберіганням шин. Ціна на таку послугу стартує від 100 грн/міс., куди може входити: установлення, знімання, розбирання, балансування гуми.

 

Джерело: Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів