Закарпатські електрики пропонують для споживачів нові послуги. Які?

Закарпатські електрики пропонують для споживачів нові послуги. Які?
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує споживачам-юридичним особам про зручну сучасну послугу – електронну абонентську книжку.

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує споживачам-юридичним особам про зручну сучасну послугу – електронну абонентську книжку. За її допомогою ви отримаєте можливість:

– контролювати власне споживання електроенергії;

– самостійно, без витрачання додаткового часу на походи в (М)РЕМ, вносити показники приладів обліку;

– формувати та друкувати рахунки на оплату;

– відстежувати стан рахунку;

– контролювати своєчасність оплати, перерахування банками сплачених коштів; 

– отримувати інформацію про заборгованість тощо. 

Нагадуємо, що раніше для користування абонентською книжкою юридичним особам потрібен був електронний цифровий підпис, що створювало додаткові незручності. Зараз такий підпис не є обов’язковим. Так само не потрібно укладати додаткових угод із ПрАТ «Закарпаттяобленерго» для активації даної послуги. 

У разі, якщо вам потрібен підписаний акт виконаних робіт, то ви зможете укласти відповідний договір на ЕЦП із «Цезаріс» або ж отримати цей акт у структурному підрозділі ПрАТ «Закарпаттяобленерго». 

Наголошуємо також, що багато хто з непобутових споживачів розпочав реєстрацію електронної абонентської книжки, отримав код активації, але не закінчив процедуру. Для того, щоб її завершити, слід перевірити електронну пошту, яку ви вказали при реєстрації, і підтвердити реєстрацію. 

Для того, щоб потрапити до своєї електронної книжки, слід зайти у розділ «Кабінет» на офіційний сайт ПрАТ «Закарпаттяобленерго» – http://www.energo.uz.ua. 

Запровадження такої зручної сучасної системи розрахунків непобутових споживачів електроенергії – це ще один крок до прозорих взаємовигідних стосунків.

Нагадуємо, що у разі виникнення будь-яких запитань можна звертатися до абонентських відділів відповідних районів електричних мереж, у яких Ви обслуговуєтесь, а також до кол-центру товариства за номером телефону 0-800-50-16-20, який працює цілодобово та без вихідних", - інформує дирекція ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

 

28 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів