«Минай» перемагає й продовжує боротися за лідерство

«Минай» перемагає й продовжує боротися за лідерство
Після серії невдач «Минай» нарешті зумів перемогти вперше у весняній частині чемпіонату України з футболу в другій лізі на рідному полі.

 

Суперником минайців став ФК «Калуш». Незважаючи на те, що перед цим матчем закарпатський клуб залишив тренер Ігор Харьковщенко, вмотивованість команди  вже під орудою нового наставника Кирила Куренка, вмотивованість господарів була надпутожною. Вже на 30-й хвилині верхова передача стала голевою, м’яч із власного штрафного майданчика намагалися винести оборонці, однак влучив у свого гравця, далі ж м’яч відскочив на нашого гравці Роберта Смокоровського, який вже пробив бездоганно й відкрив рахунок у матчі.

Другого м’яча довелося чекати аж до 73-їхвилини, допоки на поле не вийшов майстер стандартів Артур Карноза. Саме він зі штрафного філігранно спрямував м’яч під стійку – 2:0. Голом відзначив появу на полі й Анатолій Нурієв, який змінив Смокоровського, він був першим на підборі й зумів на швидкості увірватися в штрафний майданчик калушан й зробити результат – 3:0. Вже в компенсований арбітром час Ощипкосфолив у власному карному майданчику й дозволив гостям реалізувати гол престижу. Тож 3:1 перемога за «Минаєм».

Після перемоги «Минай» піднімається на третю сходинку, а відставання від лідера «Черкащина-Академія» складає два бали.

В інших матчах звітного, 24 туру були зафіксовані такі результати: «Чайка» - «Поділля» - 2:0; «Нива» (Вінниця) – «Черкащина-Академія» - 1:0; «Полісся» - «Верес» - 1:2; «Буковина» - «Нива» (Тернопіль) – 1:2.

Турнірне становище команд: «Черкащина-Академія» (Білозіря) – 39; «Нива» (Вінниця) – 38; «Минай» - 37; «Полісся» (Житомир) – 36; «Верес» (Рівне) – 35; «Калуш» - 33; «Нива» (Тернопіль) – 30; «Чайка» (ПетропавлівськаБорщагівка) – 28; «Поділля» (Хмельницький) – 21; «Буковина» (Чернівці) – 18.

Наступний поєдинок «Минай» зіграє 11 травня на виїзді в Рівному проти місцевого «Вереса».

Семен МИХАЙЛИК

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Спостерігач 2019-05-06 / 22:06:39

    Почніть нормально кормити хлопців, а не лише булочки з Полонинської пекарні. На солодких булках з лекваром добре грати не будуть.