"...недільні прогулянки починаються з мого синього автобуса", – ужгородка про "Електрони"

"...недільні прогулянки починаються з мого синього автобуса", – ужгородка про "Електрони"
Поява зручного комунального транспорту в місті викликала чимало обговорень серед ужгородців. Зараз містяни бачать разючу різницю між "Електронами" та старими міськими автобусами. Так зокрема ужгородка Вікторія Лисюк написала на своїй сторінці у Фейсбук:

 

"Любов з першого погляду і назавжди! Тема доступності для людей з інвалідністю на всіх її рівнях - гостра і постійно актуальна у нашому місті.

Однак, сьогодні мені хочеться не скаржитися на відсутність багатьох компонентів цієї складної схеми, а пишатися однією важливою новацією у цій галузі!

Йдеться про громадський транспорт! В Ужгороді є доступні автобуси! Доступні для людей з особливими потребами та для малюків у візках! Доступні для всіх!)

І це так приємно, коли недільні прогулянки починаються з мого синього автобуса! Бо тепер звідти стартує моє яскраве дозвілля!

А ще - відчуття абсолютної рівності! У комфортний салон завжди щиро і усміхнено допомагають зайти водії! Побажають гарного дня і подарують настрій! Сердечна вдячність їм за це!

Доступний для візочника транспорт - здавалося б норма. Але для мене нещодавно все це було мрією...

Наразі - реальність! Дякую владі Ужгорода за такий важливий крок до змін на краще! А мій синій автобус - точно вдалий старт на шляху до нових звершень!"

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів