Водолази знайшли тіло юнака, який втопився в кар’єрі, в Ужгороді

Водолази знайшли тіло юнака, який втопився в кар’єрі, в Ужгороді
В Ужгороді в мікрорайоні Радванка під час відпочинку на кар’єрі втопився 17-річний юнак. Правоохоронці просять громадян бути особливо уважними та обережними під час відпочинку на водоймах.

 

Учора, 9 червня, ввечері в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення від жителя міста про те, що під час відпочинку на кар’єрі в мікрорайоні Радванка зник його знайомий, житель села Минай Ужгородського району 2002 р.н.

З аналогічною заявою в поліцію звернулася мати хлопця. Зі слів жінки, син пішов із друзями купатися й зник. 

Тіло утопленика виявили на кар’єрі водолази сьогодні, 10 червня, близько 10-ї години ранку. Попереднім оглядом ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Ймовірна причина смерті неповнолітнього – утоплення. 

Поліція Закарпаття звертається із застереженням до краян і гостей області: будьте уважними під час відпочинку на водоймах. Аби не сталося біди, дотримуйтесь ряду правил. Не ідіть купатися наодинці, краще робити це в колі друзів або в людному місці, де вам можуть надати допомогу. Не купайтеся в невідомих місцях. Не стрибайте у воду з берега, зі скал, дерев тощо. В жодному разі не лізьте до води, якщо ви вживали алкогольні напої! 

Шановні батьки! Не відпускайте дітей відпочивати на водойми без нагляду дорослих. Проведіть з ними відповідні профілактичні бесіди на тему відпочинку на водоймах. 

Літо лише розпочалося. Нехай воно принесе усім нам лише приємні емоції. Бережіть себе і своїх рідних!

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

10 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів