В Ужгороді відбудеться «Книга-фест – 2019»

В Ужгороді відбудеться «Книга-фест – 2019»
12 і 13 червня в Ужгороді відбудеться традиційна обласна виставка «Книга-фест». Цьогорічна, восьма у загальному рахунку виставка, особлива тим, що акцентує увагу на огляді продукції саме закарпатських видавництв.

 

У програмі дводенного заходу – презентації нових книг; творчі зустрічі з письменниками, видавцями і гостями з інших міст України та з-за кордону; автографсесії та вернісажі.

У середу, 12 червня, у приміщенні Закарпатської організації Національної спілки письменників України (пл. Жупанатська, 3) відкриється книжкова виставка «Літературне добросусідство» та відбудеться засідання за круглим столом на тему: «Здобутки, традиції, перспективи творчої співпраці авторів і видавців книг». Початок о 15.00. А о 17.00 в обласній науковій бібліотеці книжкові новинки видавництва «Український пріоритет» (м. Київ) презентує директор видавництва, письменник, доктор філософії Володимир Шовкошитний.

У четвер, 13 червня, у галереї «Ужгород» (пр. Свободи, 7/26) о 10.00 розпочнеться урочисте відкриття «Свята книги». Водночас в обласній книгозбірні відкриється виставка творів вихованців ПАДІЮНу «Майбутній ілюстратор книги». О 17.00 журі оголосить підсумки конкурсу книги, а о 21.00 у Закарпатській ОУНБ ім. Ф. Потушняка розпочнеться поетичний вечір.

Джерело: преса ОДА

 

11 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів