“Ужгородська Зайцева»: що відомо про ДТП у Боздоському парку? (Фото)

“Ужгородська Зайцева»: що відомо про ДТП у Боздоському парку? (Фото)
Резонансна ДТП в Ужгороді трапилася вчора під вечір поблизу Боздоського парку. Uzhgorod.net.ua зібрав усю наявну інформацію станом на зараз

 

Позашляховик Porshe на великій швидкості врізався у автомобіль Ford, за кермом якого був ужгородець Олександр Костюк.

У Відділі комунікації поліції в Закарпатській області повідомляють: "21-річна мешканка Сваляви перебуваючи за кермом авто «Porsche Cayenne», не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця. 

У результаті аварії до лікарні госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку «Porsche Cayenne», її ровесницю мешканку с. Сторожниця, яка перебувала у авто у якості пасажира, а також водія «Ford Focus». Стан чоловіка лікарі характеризують як вкрай важкий".

У коментарях користувачі соцмереж також пишуть, що бачили, як згаданий автомобіль їздив на великій швидкості містом.

Постраждалого з автомобіля вирізали спецтехнікою рятувальники. Як повідомила дружина Олександра Костюка Юлія, "в нього вїхали дві дівчини на порші на страшній швидкості. Чоловік у надзвичайно важкому стані. Всі лікарні збіглись до нього". І згодом додала: "Чоловік у надзвичайно важкому стані. Потребує оперативного втручання. Забій мозку, грудної клітини, легені "в решето", переломи рук, ніг, ребер".

Як стало відомо з соцмереж, одним із очевидців аварії став міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, який і викликав рятувальників. Про це він згодом написав на своїй сторінці у Фейсбук: 

 

 

У коментарі виданню Mukachevo.net Богдан Андріїв повідомив: "Ніхто навіть не зупинявся, всі машини просто їхали по уламках бамперів. Мені довелось своєю автівкою перекрити дорогу",

Номерні знаки з Порше швидко зникли. Деякі коментатори писали, що автомобіль, причетний до аварії, належить Андріїву, на що дружина постраждалого Юлія Костюк повідомила:

Також у соцмережах почали поширювати фотографії імовірної винуватиці ДТП. За попередньою інформацією, її звати Яна Костраба.

У прокуратурі повідомляють, що дівчина-винуватиця тимчасово проживає в Ужгороді, навчається в одному з ВНЗ області.

Вранці дружина постраждалого написала: "Ніч він протримався, на даний момент знаходиться в стані коми, підключений до апарату штучного дихання. Показники тиску та пульсу стабільні. Сьогодні планується ще одна комп'ютерна томографія, після цього буде трохи більше інформації".

Дівчину-виновницю ДТП користувачі соцмереж уже встигли наректи ужгородською Зайцевою.

Наразі тривають слідчі дії, 21-річну свалявчанку затримали, вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу. 

Uzhgorod.net.ua

Фото Олександра Желтвая

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів