У Перечині мешканець Дніпропетровщини вчинив розпусні дії відносно двох неповнолітніх дівчат

У Перечині мешканець Дніпропетровщини вчинив розпусні дії відносно двох неповнолітніх дівчат
Працівники Перечинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вчинення розпусних дій відносно неповнолітніх. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України.

 

Вчора, 22 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Перечин на вулиці Ужанській чоловік чіплявся до дітей та домагався їх неприродним способом, а потім втік.

На місці події слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 23-річний уродженець Дніпропетровської області, який проживає в місті Перечин, познайомився з двома неповнолітніми дівчатами, місцевими мешканками. Під час розмови з дітьми, чоловік запросив їх пройти до неосвітленої місцевості, поблизу автовокзалу, де умисно вчинив розпусні дії сексуального характеру. Після того, як це помітив охоронець місцевого нічного магазину, мужчина з місця події втік.

Вжитими заходами поліцейські виявили підозрюваного на території місцевого підприємства. Його затримано в порядку статті 208 КПК України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, тобто розбещення неповнолітніх. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів