Зеленський приїде представляти нового голову Закарпатської ОДА найближчої суботи

Зеленський приїде представляти нового голову Закарпатської ОДА найближчої суботи
Про це Varosh повідомили відразу 2 незалежні один від одного джерела, які, разом з тим, залучені до підготовки офіційного представлення нового голови Закарпатської обласної державної адміністрації та, дуже ймовірного, візиту Володимира Зеленського на Закарпаття.

 

Представлення Ігоря Бондаренка на посаді керівника регіону заплановане на суботу, 6 липня. Попередньо – близько обіду. Водночас, не планується ніяких особливих урочистостей з цього приводу, а представлення голови ОДА планується у форматі робочого візиту нового президента України, який матиме ще кілька робочих зустрічей на Закарпатті.

Варто зауважити, що кандидатура Ігоря Бондаренка була затверджена доволі випадково. Окрім нього на цю посаду розглядалися також екс-голова Мукачівської РДА Сергій Гайдай та директор заводу «Чизай» Анатолій Полосков. Більше того, саме останній вважався фаворитом, але з наразі не відомих причин призначили саме Ігоря Бондаренка.

Що нетипово для української, а тим паче закарпатської політики, щойно про затвердження кандидатури Бондаренка стало відомо офіційно, як Анатолій Полосков публічно привітав його з призначенням на нову посаду.

Що відомо про Ігоря Бондаренка? Це підприємець з Мукачева, який є власником мережі кондитерських Bondarenkoта салонів оптики в Мукачеві та Ужгороді. Народився Ігор Бондаренко в Криму. До початку 90-х працював військовослужбовцем, а тоді зайнявся приватним бізнесом. Щодо досвіду роботи на державній службі, то працював і заступником голови Мукачівської РДА, і керував департаментом у міністерстві юстиції.

Varosh

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів