Стало відомо, де сьогодні працюють ужгородські комунальники

Стало відомо, де сьогодні працюють ужгородські комунальники
Робота "кипить"!

 

Сьогодні в Ужгороді завершують монтажні роботи з підключення лінії вуличного освітлення на набережній Незалежності, зелені зони косять на схилах Київської набережної, набережної Незалежності, вулицях Антоніна Дворжака, Василя Верещагіна, Олександра Блистіва, Минайській, Тиводара Легоцького, проспекті Свободи, кладовищах в мікрорайонах Радванка та Горяни.

Стихійні сміттєзвалища ліквідують на вулицях Сріблястій, Василя Докучаєва, у провулку Університетському, біля школи №6. Обслуговуючі підприємства прибирають вулиці та закріплені за ними території. Вночі вулиці прибирали за допомогою спецтехніки.

Підготовчі роботи до капітального ремонту проводять на внутріквартальній території за адресою: проспект Свободи, 40. У рамках капітального ремонту на вулиці Антонівській продовжують встановлювати бордюри. Тротуари вимощують ФЕМ-плиткою на вулиці Шумній. Продовжуються капремонт покриття площі Шандора Петефі. На вулиці Олександра Можайського роблять щебеневі основи та бордюри. Покриття внутріквартального заїзду ремонтують за адресою: вул. Миколи Бобяка, 5. На вулиці Капушанській відновлюють дорожнє покриття після проведених планових робіт “Закарпатгазу”.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

05 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів