Покажіть зубки: у Закарпатті побільшало на 105 стоматологів!

Покажіть зубки: у Закарпатті побільшало на 105 стоматологів!
У Закарпатській обласній філармонії днями відбулося традиційне вручення дипломів студентам-медикам спеціальності «Стоматологія». Гостей зібралося чимало, інакше й бути не могло. Адже здобувачі фаху, які ретельно навчалися, отримали омріяні документи, що підтверджують плідність їх багаторічних зусиль. Випускників було аж 12 груп.

 

Євген Костенко

Євген Костенко

Розпочали урочистості символічно – Державним Гімном України. Вручали дипломи декан стоматологічного факультету Євген Костенко та провідний спеціаліст цього ж підрозділу Марина Калиняк.

Із вітальним словом та останньою настановою до вихованців звернувся Євген Костенко: «Шановні випускники, сьогодні ви отримали документи, які підтвердили ваше високе звання лікаря-стоматолога. Йдіть із ним у житті гідно!

Назавжди запам’ятається цей курс. Він увійде в історію нашого стоматологічного факультету як випуск чудових студентів, зокрема наших «червонодипломників», котрі справді були найкращими за останні десять років». Також декан наголосив, що факультет чекає нинішніх випускників в інтернатурі.

До молоді звернулася й заступниця декана з роботи з іноземними студентами, доцентка кафедри дитячої стоматології Людмила Горзов, яка теж побажала випускникам добра і вдалої самореалізації.

Випускниця Катерина Лінтур виконала пісню «Старі фотографії», яку супроводжувала відеопрезентація зі світлинами, що відображали найяскравіші спогади зі студентського життя.

«Цьогоріч у нашому випуску – 8 іноземних студентів. Вони з різних країн, навіть із Палестини маємо представника. Усього цього року дипломованих лікарів за спеціальністю «Стоматологія» маємо 105. Червоні дипломи отримали 9 із них», – відзначила Людмила Горзов.

Ось і присягу складено! Прослухали востаннє студентський гімн… Завершили ж свято спільними фото всіх випускників разом із викладачами.

Тетяна Лесюк

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів