В Закарпатті "голодний" мукачівець нацупив з продуктового магазину товару на 20 тисяч гривень

В Закарпатті "голодний" мукачівець нацупив з продуктового магазину товару на 20 тисяч гривень
Правоохоронці Воловецького відділення поліції затримали мукачівця, причетного до крадіжки товару та грошей з магазину у с. Біласовиця.

 

Крадія взяли під варту, наразі у суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

З магазину у с. Біласовиця Воловецького району викрали продукти та гроші, на загальну суму майже 20 тисяч гривень. Про злочин поліції повідомив власник крамниці.

Поліцейські Воловецького відділення швидко розкрили цей злочин. Правоохоронці провели відповідні оперативні заходи, переглянули запис з камери відеонагляду та встановили особу чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення. Ним виявився 41-річний мешканець Мукачева, неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Як встановили працівники поліції, мукачівець пошкодивши металеві грати на вікні крамниці, проник до середини, звідки викрав продукти та з каси- гроші. Крадене чоловік сховав у кущах неподалік магазину.

Знаряддя злочину-гідравлічні кусачки та викрадений товар вилучено.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже повідомили про підозру у злочині. Наразі у місцевому районному суді вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті пограбували продуктовий магазин на 20 тисяч гривень (ФОТО)

На Закарпатті пограбували продуктовий магазин на 20 тисяч гривень (ФОТО)

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів