Жінкам на замітку: найпоширеніші помилки в манікюрі

Жінкам на замітку: найпоширеніші помилки в манікюрі
Жінки завжди хочуть виглядати ідеально, але не знають, що іноді навіть шкодять власному здоров`ю в гонитві за красою. Тож сьогодні пропонуємо найпоширеніші помилки в манікюрі - зберігайте, щоб не загубити.

 

Не обрізайте кутикулу

Досі невідомо чому так багато салонів продовжує видаляти кутикулу при манікюрі. Вона грає важливу роль для запобігання потрапляння бактерій.

Ви повинні тільки лише злегка відсунути її назад, а для цього необхідно використовувати апельсинову паличку.

Не використовуйте швидковисихаючі лаки

Швидковисихаюче покриття лаку часто використовується у більшості салонів. Проблема в тому, що, навіть при швидкій сушці на нігтях можуть виникнути недоліки. Такий лак може призвести до того, що на нігтях можуть з'явитися плями, вм'ятини, тріщини або сколи. Немає нічого гірше, ніж свіжий зіпсований манікюр.

Не наносьте дуже багато шарів лаку

Два шари кольорового лаку більш ніж достатньо, щоб зробити якісний і ефектний манікюр. Якщо ви нанесете набагато більше шарів, на нігтях можуть з'явитися вм'ятини, сколи або порожнечі. Якщо ви вже переборщили з кількістю лаку, кращим виходом для вас буде прибрати лак і нанести новий акуратний шар.

Не забувайте використовувати і дезінфікувати інструменти для манікюру

Деякі вважають, що необов'язково використовувати інструменти для манікюру, однак, результат без них не буде настільки ефективним та стійким. Також не забувайте дезінфікувати інструменти і тримати їх в чистоті, для того, щоб уникнути потрапляння бактерій.

 

Джерело: Ukr.Media

 

17 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів