На Закарпатті прикордонники зловили не лише цигарки, а й контрабандистів

На Закарпатті прикордонники зловили не лише цигарки, а й контрабандистів
Дві спроби незаконного переміщення поза пунктами пропуску тютюнових виробів попередили учора ввечері прикордонники на Закарпатті.

 

Так, військовослужбовці відділу прикордонної служби "Тячів" близько 9-ї години вечора отримали від своїх румунських колег інформацію про виявлення ознак протиправної діяльності поблизу річки Тиса, якою пролягає українсько-румунський кордон.

До місця ймовірного правопорушення негайно висунулась група реагування.

У результаті подальших спільних пошукових заходів прикордонники виявили 12 пакунків сигарет та затримали двох громадян України у мокрому одязі. На затриманих осіб було складено адмінпротоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП, справу скеровано до суду.

Ще одну спробу тютюнової контрабанди припинили прикордонники відділення "Богдан" у взаємодії з оперативними співробітниками Західного регіонального управління та військовослужбовцями спецпідрозділу "Дозор". У ході реалізації оперативної інформації прикордонники виявили 6 пакунків сигарет та затримали одного громадянина України. З метою встановлення обставин правопорушення та складання процесуальних документів затриманого громадянина доставлено до прикордонного підрозділу. Тютюнові вироби згодом буде передано співробітникам ДФС.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів