Жінкам на замітку: правила догляду за зоною декольте

Жінкам на замітку: правила догляду за зоною декольте
Особливого догляду потребує зона декольте, але жінки часто нехтують головними правилами.

 

Не забувайте про SPF-захист

Зона декольте вимагає додаткового захисту, особливо в літній час. Тому не забувайте наносити сонцезахисний крем або лосьйон. Це допоможе запобігти фотостарінню.

Контрастний душ

Контрастний душ не тільки приводить в тонус організм, але і прискорює регенерацію і оновлення. Спробуйте комбінувати холодні і гарячі потоки води для очищення зони декольте. Головне — не переохолоджуватися.

Використовуйте засоби для підтягування зони декольте

Після 25 років знижується вироблення природного колагену і еластину. Для того, щоб запобігти появі зморшок і додати пружності — використовуйте спеціальні засоби з активними речовинами. Наприклад, сироватку з ретинолом, вітамінами (А, Е, С), керамідами, антиоксидантами або гіалуроновою кислотою.

Маски

Експрес-засіб для будь-якого віку. Відмінний варіант — альгінатні маски. Такий продукт додасть шкірі пружності, еластичності і гладкості. Робіть процедуру для зони декольте і шиї — один раз на тиждень.

Масаж і прості вправи

Варіантів масажу може бути дуже багато. Найпростіший: просто натискайте легкими рухами на різні точки шкіри. Це створить дренажний ефект і активізує відтік лімфи.

Нахиліть голову в бік, щоб всі м'язи натяглися і проводьте рукою від вуха вниз. Поставте руки зігнуті в ліктях перед собою і натисніть на них підборіддям. Такий момент опору допоможе зміцнити м'язи шиї.

Тримайте поставу

Для того, щоб наша шкіра не втрачала еластичності — потрібно тримати поставу. Постійний моніторинг смартфона, сидяча робота і інші маніпуляції — змушують нас розслабляти тіло і дивитися вниз. Це провокує появу складок і зморшок. Намагайтеся стежити за своїм положенням тіла і періодично робіть вправи для м'язів цієї області.

Виберіть правильну подушку

Сон — важлива частина нашого життя, адже від його якості залежить здоров'я і краса. Виберіть зручну, ортопедичну подушку, яка не буде порушувати циркуляцію крові.

Пам'ятайте, що найпростіші б'юті-поради допоможуть вам зберегти красу і молодість!

 

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів