За добу закарпатські рятувальники кілька разів гасили пожежі

За добу закарпатські рятувальники кілька разів гасили пожежі
Упродовж доби закарпатські рятувальники тричі ліквідовували пожежі в житлових будинках, два з яких горіли в смт Королево Виноградівського району.

 

Так, 24 липня о 11:25 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в житловому будинку 31-річного мешканця, що смт Королево на вул. Стадіонній. Осередком загорання стала кухня. За кілька хвилин за вказаною адресою прибули бійці місцевої пожежної команди даного селища та відділення чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів. Спільними зусиллями о 11:49 вогнеборці локалізували пожежу, а о 12:19 ліквідували повністю. Вогнем були знищені речі домашнього вжитку та пошкоджено газову плиту, а також  5 кв. м дерев’яного перекриття будівлі.

А вже під ранок, 25 липня, о 04:09 виноградівські рятувальники знову поспішали на допомогу мешканцям цього ж населеного пункту. Тут, на вул. Мічуріна, загорівся двоповерховий житловий будинок. Дим, що виходив з вікна будівлі, помітили сусіди, які за номером "101" сповістили про пожежу. Бійці ДСНС вже за 14 хвилин прибули до місця виклику і

приступили до гасіння пожежі, осередком якої стала одна із кімнат на другому поверсі. О 04:29 її локалізували і о 05:10 ліквідували. В результаті загорання 41-річний місцевий мешканець позбувся речей домашнього вжитку.

24 липня горів житловий будинок і в смт Середнє Ужгородського району, що на вул. Лесі Українки. Повідомлення про це рятувальники отримали о 13:00. А о 14:04 бійці ДСНС 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, яка дислокується в даному населеному пункті, вже зуміли її повністю ліквідувати. Пожежею було пошкоджено перекриття житлового будинку на площі 6 кв. м та частину наявного там домашнього майна. У всіх трьох випадках на пожежах ніхто з людей не постраждав. Причини виникнення та інші деталі подій з'ясовують компетентні служби. Загалом на пожежах працювало 12 вогнеборців та чотири одиниці техніки.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

25 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів