В Ужгороді відкривається ще один "наскрізний" автобусний маршрут. Як їздитиме?

В Ужгороді відкривається ще один "наскрізний" автобусний маршрут. Як їздитиме?
"Відкриваємо в Ужгороді ще один «наскрізний» автобусний маршрут – більше 30 зупинок в одному напрямку. Про сполучення віддалених частин міста, щоб можна було їздити без пересадок та подвійної оплати, надходило дуже багато звернень. Такі пропозиції вже враховували і при відкритті маршруту № 18, який за пасажиропотоком вийшов на перше місце", - написав учора ввечері на своїй сторінці в мережі Фейсбук міський голова Ужгорода огдан Андрїв.

 

За словами міського голови, "півроку відділ транспорту і комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» вивчали пасажиропотік, аналізували звернення людей і сформували маршрут №24. Він курсуватиме: Дравці (аж із в’їзду в місто) – вулиця Гагаріна – Українська – Івана Анкудінова (біля школи №11) – залізничний вокзал – проспект Свободи – Минайська – Грушевського – Марії Заньковецької – Тиводара Легоцького – Боб’яка –Загорська – Закарпатська – Собранецька – Грибоєдова – і аж до УжНУ. 

Вирішаться питання людей, яким складно було дістатися з Нового району на БАМ, для мешканців Загорської, які не мали сполучення із залізничним та автовокзалом. Без пересадок доїдуть до університету студенти з Дравець, легше буде з Гагаріна дістатися в Новий район. 

Зараз формуються умови конкурсу на маршрут, розробляються графік, інтервали руху тощо. Запустимо на нього вже нові автобуси із тих 10, які закуповуємо в цьому році на умовах лізингу, такі ж на багато місць «Електрони», як уже їздять Ужгородом.

Маршрут №24 почне курсувати восени".

 

25 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів