Вулиця Капушанська в Ужгороді: як виглядала, що роблять і чому це необхідно (ФОТО)

Вулиця Капушанська в Ужгороді: як виглядала, що роблять і чому це необхідно (ФОТО)
Одна з основних вулиць міста – Капушанська – набуває справді європейського вигляду. Автодорога, яка з'єднує центр Ужгорода з одним із найбільших мікрорайонів Новим, десятиліттями була в занедбаному стані. Частково її відремонтували, але роботи ще не завершені. Щоб багато не говорити, редакція Uzhgorod.net.ua зібрала світлини, щоб показати, якою вулиця була, як виглядає на відремонтованих ділянках і чому так важиво завершити роботи.

 

Вулиця Капушанська в Ужгороді  – одна з «в’їзних» у місто і найдовших. Покриття на ній робили в різні часи з різних матеріалів, шматками. Виглядало це, відповідно, так: 

Ще з радянських часів і до останніх років проводили лише підтримуючий, ямковий ремонт, зате постійно розривали для ремонту газових і водопровідних мереж.

Практично не працювала останніми роками система водовідведення, зливоприймачі, майже не було бордюрів.

Абсолютно іншою стала частина вулиці від проспекту Свободи до площі Шандора Петефі, біля обласної лікарні, коли там у 2016 році зробили капітальний ремонт.  

Торік завершили і капремонт частини Капушанської від перехрестя з вулицею Миколи Бобяка до Сторожниці, облаштували круг для розвантаження руху транспорту.

Із завершенням капітального ремонту останньої частини Капушанської, який проводиться зараз, «спальний» Новий район Ужгорода, де проживає значна частина мешканців,  нарешті матиме належне сполучення з центром міста.  

Щоб не затягувати ці роботи і завершити вулицю, необхідно понад 28 мільйонів гривень, тому напередодні на сесії Ужгородської міської ради депутати погодили здійснення місцевого запозичення до бюджету розвитку Ужгорода в розмірі 15 млн грн. На отримання коштів проведуть конкурс, щоб обрати банківську установу з найвигіднішою пропозицією.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів