Викрито на хабарі слідчого Національної поліції у Закарпатській області

Викрито на хабарі слідчого Національної поліції у Закарпатській області
Співробітники Служби безпеки України у межах протидії системній корупції в правоохоронних органах викрили на хабарі слідчого Берегівського відділення поліції Головного управління Нацполіції у Закарпатській області.

 

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав гроші від місцевого жителя, який підозрювався у крадіжці. За неправомірну вигоду слідчий поліції обіцяв чоловіку сприяння у клопотанні перед судом щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту замість тримання під вартою. Співробітники СБУ задокументували два факти одержання хабарів поліцейським. Правоохоронці затримали посадовця згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергової частини неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту провадження про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Заходи з викриття протиправних дій посадовця поліції проводились спільно з територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

 

27 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів