Втікачів з дитбудинку Батьова поліцейські знайшли в Іршаві

Втікачів з дитбудинку Батьова поліцейські знайшли в Іршаві
Чотирьох хлопчиків, які самовільно покинули дитячий будинок в смт.Батьово Берегівського району, розшукали поліцейські в місті Іршава.

 

Життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує. Неповнолітніх повернули до дитбудинку.

Неповнолітніх Степана Гудака, Дмитра Синявського, Василя та Михайла Вовканичів правоохоронці розшукували протягом кількох днів. Нагадаємо, 24 липня, о 22:00 вони самовільно покинули дитячий будинок в смт.Батьово Берегівського району. Двоє з них тікають  з виховного закладу вже не вперше.

На пошуки дітей були орієнтовані наряди патрулів, працівники карного розшуку, сектору ювенальної превенції, особовий склад Іршавського, Тячівського, Рахівського районів. Крім того, немалу роль відіграла співпраця з громадянами. Правоохоронці отримали повідомлення від небайдужих закарпатців, які мали дані про можливе місцезнаходження неповнолітніх.

У результаті проведеної роботи, поліцейським вдалося розшукати втікачів у місті Іршава. Знайшла діток інспектор ювенальної  превенції Іршавщини Яна Горзов. Зараз дітей повернули в дитбудинок смт.Батьово. Їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. З дітками спілкуються працівники ювенальної превенції, психологи та педагогічні працівники закладу.

Водночас поліцейські висловлюють подяку небайдужим мешканцям краю, які допомагали у пошуку неповнолітніх.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів