У серпні ФК «Ужгород» у статусі професіоналів приймає житомирське «Полісся»

У серпні ФК «Ужгород» у статусі професіоналів приймає житомирське «Полісся»
Завтра, 1 серпня, уболівальники футболу Закарпаття зможуть придбати квитки на перший офіційний матч ФК «Ужгорода» у статусі професіоналів. Нагадаємо, що «Ужгород» у 2-му турі чемпіонату України в другій лізі з футболу 3 серпня, в суботу прийматиме житомирське «Полісся».

 

Пряму трансляцію забезпечує UZHNET+. Квитки можна придбати в Ужгороді за такими адресами: пл. Корятовича, 21, ТЦ «Luxor Plaza», відділ Pierre Cardin.

Випити запашну каву та придбати квитки і програмки матчу на гру ви зможете у кав’ярні ТОТЕМ на проспекті Свободи, 35, а також у їх відділеннях за адресами:

– вул. Грушевського, 67 (маг. «Осетія»)

– вул. Легоцького, 19 (ТЦ «Токіо»)

– вул. Ген. Свободи, 9Б (м-н «Сільпо»)

Організатори матчу також подбали і про інші доступні точки продажу квитків. При вході на усі базари міста Ужгорода уболівальники футболу знайдуть афіші матчу, а біля них точку продажу квитків.  Замовити квитки також зможете, безпосередньо, у офісі клубу за адресою: м.Ужгород, вул.Гленца, 4 (готель «Олімп»),  номер телефону контактної особи – Анастасія Староста (секретар ФК «Ужгород»): 0509395211. Шановні уболівальники! У день гри із 14:00 квитки ви без проблем придбаєте у касах стадіону «Авангард».

Ціна квитка доступна кожному! Усього 15 грн, а для школярів, жінок та ветеранів футболу – вхід безкоштовний! Окремий сектор забезпечено для учасників АТО. Початок матчу о 18:00, але запрошуємо прийти о 17:30, аби зайняти зручні місця та із концертною програмою відкрити сезон 2019–2020!

 

01 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів