Канадські правоохоронці поділилися досвідом із закарпатськими колегами

Канадські правоохоронці поділилися досвідом із закарпатськими колегами
Сьогодні, 2 серпня, в Мукачеві відбулось урочисте вручення сертифікатів міжнародного зразка закарпатським поліцейським. Правоохоронці з різних районів Закарпаття підвищували рівень знань щодо умов праці у кризових ситуаціях. Участь у урочистостях взяли керівник канадської місії Глен Мартіндейл та його заступник Кен Фостер.

 

З вітальним словом до поліцейських звернувся заступник начальника ГУНП  в Закарпатській області полковник поліції Іван Пеняк.  Він привітав правоохоронців із здобуттям безцінних знань та побажав їм успіхів у професійному зростанні.

Також у врученні сертифікатів взяв участь начальник Управління кадрового забезпечення  ГУНП в Закарпатській області підполковник поліції Олександр Боднарчук.

Канадська поліцейська місія вже не вперше бере участь у процесі формування навчальної бази поліції Закарпаття для забезпечення високого рівня захисту населення.  Завдяки цьому правоохоронці мають можливість отримувати відповідні знання.  Наостанок поліцейські запевнили, що і надалі виконуватимуть свою роботу професійно, адже вони покликані перш за все поважати та охороняти права і свободи громадян.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів