Чеські рятувальники прийшли до закарпатських колег не з пустими руками (ФОТО)

Чеські рятувальники прийшли до закарпатських колег не з пустими руками (ФОТО)
10 серпня до закарпатських рятувальників з робочим візитом завітала делегація з Чеської Республіки, до складу якої входять як професійні пожежні з міста Острава так і добровольці-вогнеборці з муніципалітету Радваніце, а також викладачі пожежної школи з міста Фрідек-Містек.

 

Спочатку, чеські колеги відвідали 14-ту державну пожежно-рятувальну частину міста Ужгорода, де хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС та поклали квіти до пам’ятної стели.

Далі, заходи продовжились у місті Свалява. Тут, заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Ярослав Бабяк ознайомив іноземних колег з  роботою пожежно-рятувального підрозділу, подякував поважним гостям за візит та виказав сподівання на подальшу спільну роботу в поглибленні співробітництва і взаємної допомоги.

Для гостей було організовано екскурсію по території  пожежної частини під час якої вони мали змогу поглянути на пожежно-рятувальну техніку, спорядження та обладнання, яке знаходиться на озброєнні в свалявських рятувальників, які, в свою чергу, залюбки розповідали чехам про свої трудові будні.

На завершення зустрічі чеські колеги презентували свалявським надзвичайникам сучасне спорядження та взуття.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів