Упродовж доби мукачівські вогнеборці ліквідували пожежі в піцерії та житловому будинку

Упродовж доби мукачівські вогнеборці ліквідували пожежі в піцерії та житловому будинку
12 серпня о 18:07 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу в смт Чинадійово Мукачівського району. На вул. Гойди горіла хата 32-річного місцевого мешканця.

 

На сполох забили сусіди, коли побачили, що з оселі йде дим та вириваються назовні язики полум'я. За вказаною адресою прибули бійці 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево. О 19:10 пожежу локалізували. Ще трошки більше години знадобилася рятувальникам для повної її ліквідації. Вогнем було знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 75 кв. м, а також наявні там речі домашнього вжитку.

А вже сьогодні, 13 серпня, о 03:15 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття зателефонували стурбовані мешканці житлової багатоповерхівки, що на вул. Першотравнева набережна в Мукачеві. Там, на першому поверсі, горіла кафе-піцерія "Флоренція".

На місце події прибули два відділення місцевої 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. З'ясувалося, що осередком загорання став зал торговельного закладу. Пожежу локалізували о 03:35, а о 04:02 повністю ліквідували. Завдяки професійним та злагодженим діям бійців ДСНС, вдалося не допустити розповсюдження вогню терасою та уникнути його перекидання на балкони житлових квартир міської багатоповерхівки. Пожежею знищено частину наяного у "Флоренції" майна, а також пошкоджено оздоблення зали й тераси площею 30 кв. м.

Травмованих на цих пожежах не було.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

13 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів