Боржава піднялася на 18 см

За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках області відмічаються незначні коливання рівнів води

 

На всіх річках, окрім Тиси поблизу Чопа, спостерігаються льодові явища у вигляді заберегів, шугоходу, сала, внутріводного льоду та льодоставу. Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до всіх закарпатців бути обережними та не виходити на лід, найбільша товщина якого на сьогодні не перевищує 9 см в гірських районах (річка Чорна Тиса-Ясіня) та 1 см в низинних районах (річка Латориця-Мукачево, річка Ріка-Хуст, річка Тур’я-Тур’я Поляна). Разом з тим Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до батьків з проханням роз’яснити дітям правила поведінки на льоду та наголосити на неприпустимості виходу на лід. На наступні дві доби суттєвих змін у гідрологічному режимі не очікується.
Найбільше зростання рівнів води за минулу добу зафіксовано на водомірному пості Боржава-Довге (+ 18 см), найбільший спад рівня води зафіксовано на водомірному пості Латориця-Чоп (- 28 см), повідомили з Центру громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

21 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів