Ситуація з тифом: у медичних закладах області перебуває вже лише 10 осіб

Нових хворих на тиф не виявлено

 

Станом на 21.12.2005 року в с. Сімер Перечинського району Закарпатської області нових хворих на черевний тиф не виявлено.
За 20.12.05 медичними працівниками проведено 241 подвірний обхід. Оглянуто 518 осіб. Осіб з підвищеною температурою не виявлено. У медичних закладах області перебуває 10 осіб: в тому числі у обласній інфекційній лікарні — 7 осіб і у провізорному відділенні Перечинської ЦРЛ під наглядом лікарів перебуває 3 особи, які мали контакт з хворими або вживали воду, забруднену збудником черевного тифу.
З профілактичною метою проведено повторне знезараження води у 93 колодязях. Населення села забезпечене завізною питною водою гарантованої якості. Окрім того, враховуючи результати лабораторного контролю населенню дозволено користування питною водою з 75 індивідуальних колодязів.
Розпочато щеплення вакциною проти черевного тифу осіб з груп підвищеного епідеміологічного ризику. Для цього закуплено за кошти епідеміологічного фонду Міністерства охорони здоров’я України 400 доз вакцини, повідомляє прес-служба управління охорони здоров’я Закарпатської облдержадміністрації.

 

21 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів