Кримінального авторитета, який мав вплив на криміногенну ситуацію в Закарпатті, видворили з України

Кримінального авторитета, який мав вплив на криміногенну ситуацію в Закарпатті, видворили з України
Через КПП «Київ-Бориспіль» було примусово видворено за межі України раніше судимого кримінального авторитета, який незаконно перебував у нашій країні.

 

55-річний громадянин Вірменії 12 років відбував покарання у місті Дрогобич за розбої, вимагання та інші тяжкі злочини. Після звільнення з місць позбавлення волі чоловік мав вплив на криміногенну ситуацію в Закарпатті та Україні в цілому.

Іноземця розшукали і затримали в Ужгороді 25 квітня у рамках операції «Мігрант».  Міграційною службою краю на нього було складено протокол про адміністративне затримання та прийнято рішення про поміщення до ПТПІ-Журавичі.

30 серпня працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення ГУДМС в Закарпатській області спільно з співробітниками управління стратегічних розслідувань та КОРД ГУНП в області здійснили супровід кримінального авторитета до міжнародного аеропорту «Бориспіль». На виконання постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду м.Львова іноземця примусово видворили за межі України із забороною в’їзду на 5 років.

Ольга Поштак,

головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ

 ГУДМС України в Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів