Найбільш складна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині

Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок необережного поводження з вогнем, від цієї причини стається тридцять два відсотки загорянь.

 

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі, економічні втрати від яких склали тридцять шість тисяч гривень. На пожежах одна людина отримала опікові травми. Вогонь пошкодив житловий будинок, споруду господарського призначення та автомобіль. Зафіксовано три неправдиві виклики оперативно-рятувальної служби. Її зусиллями врятовано матеріальних цінностей на вісім тисяч гривень. Найбільш складна пожежна обстановка сьогодні на Мукачівщині, де виникає тридцять два відсотки всіх пожеж. Найчастіше пожежі цього тижня виникали внаслідок необережного поводження з вогнем, від цієї причини стається тридцять два відсотки загорянь.
З початку року в нашому краї вже сталося вісімсот п’ятдесят чотири пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали два мільйони чотириста вісімдесят три тисячі гривень. На пожежах загинуло п’ятдесят сім людей, ще сорок п’ять людей було травмовано. У зв’язку із зростанням кількості пожеж, та збільшенням кількості випадків загибелі на них, Головне Управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки, повідомляє Центр громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

21 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів