Ужгородського "закладчика" психотропів затримали і взяли під варту (ФОТО)

Ужгородського "закладчика" психотропів затримали і взяли під варту (ФОТО)
Поліція викрила на наркозлочині ужгородця, який обгрунтовано підозрюється у причетності до збуту наркотиків на території міста.

 

Оперативники Управління протидії наркозлочинності з’ясували, що 20- річний місцевий мешканець є активним учасником одного з Інтернет-магазинів, через який здійснюється продаж наркотиків.

Чоловік є представником магазину на Закарпатті і систематично приховував наркотичні засоби у різних місцях Ужгорода, тобто робив так звані «закладки», з метою подальшого їх збуту через канал у месенджері Telegram. 

Співробітники УПН провели ряд заходів, у ході яких громадянина було викрито та затримано під час отримання чергової великої партії наркотиків. 

Чоловіка було затримано у порядку статті 208 КПК України. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. 

У справі з метою встановлення подальших обставин триває досудове розслідування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто Збут наркотичних препаратів, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів