В Ужгороді відбувся святковий гала-концерт до Днів Китаю

В Ужгороді відбувся святковий гала-концерт до Днів Китаю
Організатор свята - Посольство Китайської Народної Республіки в Україні за підтримки Ужгородської міської ради.

 

Святковий гала-концерт із нагоди Днів Китаю в Ужгороді та 70-ї річниці утворення КНР відбувся сьогодні ввечері на сцені Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені Братів Шерегіїв.

Розпочали урочистості з виконання державних гімнів України та Китайської Народної Республіки. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв відзначив: “Зранку ми відкрили тематичну фотовиставку, на якій представили досягнення цієї країни. Зараз маємо чудову нагоду познайомитися з мистецтвом та культурою Китайської Народної Республіки. Це унікальна можливість - не виїжджаючи з нашого міста, поринути в атмосферу Китаю”.

Подякував за дружній прийом та привітав усіх присутніх на концерті й Надзвичайний і Повноважний посол КНР в Україні Ду Вей. Із артистами із Китайської Народної Республіки, які виконали пісні своєю та навіть українською мовами, а також продемонстрували національні костюми, виступили музиканти Закарпатського симфонічного оркестру під керівництвом Вікторії Свалявчик-Цанько, заслужений артист України, соліст-вокаліст Закарпатської обласної філармонії Олександр Садварій.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів