«Тур’євроцентр – Закарпаття 2019» – бізнес-майданчик, на якому обговорюють питання розвитку туристичної галузі

«Тур’євроцентр – Закарпаття 2019» – бізнес-майданчик, на якому обговорюють питання розвитку туристичної галузі
Сьогодні, 19 вересня, у комплексі «Совине гніздо» в Ужгороді відкрили XVІІІ Міжнародну туристичну виставку-ярмарок «Тур’євроцентр - Закарпаття 2019».

 

Традиційний форум є бізнес-майданчиком, на якому обговорюються найважливіші питання розвитку туристичної галузі, а підприємці мають змогу представити асортимент своїх видів туристичних послуг.

У своєму виступі заступник голови ОДА Олексій Гетманенко від імені голови облдержаміністрації Ігоря Бондаренка привітав учасників виставки та зазначив: «Закарпаття вже 18 років поспіль на таких форумах зустрічає гостей з усього краю, України та Європи. У нинішньому році останніх найбільше: маємо 11 угорських делегацій, 2 словацьких і чеська туристичні організації. Карпатський регіон і наша область зокрема є найвідвідуванішим краєм в Україні. І це змушує демонструвати туристам не тільки хорошу інфраструктуру, а й постійно вдосконалюватися в усіх сферах. Завдання Закарпаття – бути містком для співпраці європейських та українських туристичних компаній. Велика подяка всім, хто відгукнувся на наше запрошення і представляє свої регіони і свою продукцію тут. Бажаю всім конструктивної роботи і приємного перебування на закарпатській землі».

Упродовж дня роботи туристичної виставки-ярмарки її учасники та гості матимуть змогу відвідати майстер-класи з приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, продегустувати вина, сирну продукцію та медопродукти, переглянути туристичні відеоролики, взяти участь у різноманітних розіграшах. Для найменших відвідувачів працюватиме дитяча локація (дитячі дерев’яні велосипеди, великі шахи та пазли, лицарі та ходулісти).

Загалом у рамках  Міжнародного туристичного тижня в області, який розпочався сьогодні і триватиме до 27  вересня, в усіх районах і містах відбуватимуться різноманітні заходи.

Прес-служба ОДА Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів