Смертельна ДТП у Виноградові: деталі події

Смертельна ДТП у Виноградові: деталі події
У місті Виноградів водій «Mitsubishi Pajero» виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з машиною «Volkswagen Passat». Водій останнього авто загинув на місці. Винуватця ДТП затримали у порядку статті 208 КПК України. Розпочато слідство.

 

На місці слідчо-оперативна група Виноградівського відділення поліції з’ясувала, що 31-річний водій «Mitsubishi Pajero», мешканець Міжгірського району, рухаючись по вул.Копанській у м.Виноградів, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із зустрічним транспортом. В результаті зіткнення машину «Volkswagen Passat» перекинуло у кювет, а 58-річний водій, місцевий мешканець, загинув на місці автопригоди.

За фактом ДТП зі смертельним наслідком відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

Водія «Mitsubishi Pajero» освідчили. За висновком лікаря - чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Автомобілі поміщено на спецмайданчик відділення поліції. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів