Жінка і чоловік відлупцювали поіцейських на святі народного мистецтва на Ужгородщині

Жінка і чоловік відлупцювали поіцейських на святі народного мистецтва на Ужгородщині
У смт Середнє Ужгородського району група осіб напала на правоохоронців під час виконання ними їх службових обов’язків. За фактом побиття поліцейських слідчі розпочали кримінальне провадження.

 

22 вересня, близько 23:00, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Середнє Ужгородського району група осіб спричинила тілесні ушкодження двом співробітникам Ужгородського районного відділення поліції, а саме інспектору СРПП та слідчому відділення.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що під час охорони публічної безпеки на святі народного мистецтва в смт Середнє, правоохоронці відреагували на факт аварії на території обслуговування. Водій транспортного засобу «ВАЗ-21015»,перебуваючи напідпитку за кермом авто, з’їхав у кювет. Під час спілкування з чоловіком, до працівників поліції зі спини підійшли кілька осіб, які почали чинити опір законним діям правоохоронців. У результаті інциденту двоє правоохоронців отримали тілесні ушкодження.  

За фактом злочину у поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза чи насильство відносно працівника правоохоронного органу).

Особи нападників встановлено . Це 29-річний місцевий мешканець та його 40-річна родичка. Наразі вони надають показові свідчення у відділку поліції. Вирішується питання про повідомлення особам про підозру та обрання щодо них міри запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів