Члени виконкому Ужгородської міськради погодили ряд важливих Програм

Члени виконкому Ужгородської міськради погодили ряд важливих Програм
Члени виконкому сьогодні погодили Програму додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2020 - 2022 роки. Фінансування програми з міського бюджету на 3 роки передбачено у розмірі 12 млн грн, з них 3 млн 715 тис. грн – на 2020 рік. Програму внесуть на розгляд сесії.

 

В Ужгороді на сьогодні проживають понад 26 тисяч пенсіонерів, із яких близько 20 тисяч осіб похилого віку. Крім того, 6395 осіб з інвалідністю усіх категорій, а також 2446 ветеранів війни, 5349 ветеранів праці, 986 ветеранів військової служби та внутрішніх справ, 651 громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, 1610 осіб перебувають на обліку для отримання санаторно-курортних путівок, 214 осіб перебувають на обліку, як одинокі малозабезпечені громадяни похилого віку, в тому числі 145 осіб обслуговуються на дому.

Ця категорія населення найбільше потребує соціального захисту, метою програми є надання їй адресної матеріальної допомоги та інших послуг.

Кілька місцевих Програм погодили сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради. Зокрема: Програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2020 - 2022 роки; Програму підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства міста соціального спрямування на 2020 рік; Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгород на 2020 рік; Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгород на 2020 рік. Програми також винесуть на розгляд депутатів міськради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів