Юні закарпатці представляють наш край на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв

Юні закарпатці представляють наш край на Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв
У рамках XIII Всеукраінського зльоту з 25 по 27 вересня шкільні лісництва на базі Чернігівського обласного центру роботи з обдарованими дітьми демонструватимуть виставки-презентації досягнень та захищатимуть науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства. Також заплановано ознайомлення юних лісівників та їх наставників з визначними місцями Чернігівщини.

 

До участі в зльоті запрошуються кращі шкільні лісництва, які мають досвід виробничої й навчально-дослідної роботи та досягли значних результатів у галузі лісового господарства. Цьогоріч представники Кам’яницького шкільного лісництва завоювали кубок переможця на обласному зльоті шкільних лісництв Закарпаття і зараз вихованці отримали запрошення на змагання більшого масштабу. До складу команди входять троє учнів – Владислав Кий, Валерія Шип та Ірина Гумен, керівник шкільного лісництва Олексій Кузнєцов.

Довідково: Ужгородське шкільне лісництво діє з 1997 року на основі договору між Ужгородським лісгоспом та Кам’яницькою загальноосвітньою школою діє шкільне лісництво. Сьогодні до його складу входить 26 учнів Кам’янецької школи. Основними напрямками діяльності шкільного лісництва є: теоретична і практична підготовка членів шкільного лісництва; вивчення основ ведення лісового господарства; здійснення дослідницьких робіт та впровадження їх у практику; природоохоронна, лісоохоронна та агітаційна робота.

 

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів