Із потерпілого - на лаву підсудних: у чому підозрюють 76-річного закарпатця?

Із потерпілого - на лаву підсудних: у чому підозрюють 76-річного закарпатця?
Чоловік, імовірно, обмовив неповнолітніх у скоєнні злочину.

 

Слідчі Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування справи про завідомо неправдиве показання мукачівця. Чоловік в ході слідства вказав на двох  неповнолітніх, які нібито напали на нього.

Під час розслідування розбою, вчиненому з проникненням до приміщення, групою осіб, правоохоронці затримали трьох мукачівців,  віком 15, 16 та 17 років. 76-річний потерпілий у нападі під час слідчих дій указав на особи юнаків, які незаконно проникли на територію  приватного підприємства, де він працював охоронцем, напали на нього та відібрали мобільні телефони і велосипед. Однак під час судового слухання справи, мукачівець змінив покази. 

Слідчі Мукачівського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у Завідомо неправдивому показанні,  поєднаному з обвинуваченням у тяжкому злочині, або зі штучним створенням доказів обвинувачення чи захисту, а також вчинені з корисливих мотивів (ч.2 ст.384 Кримінального кодексу України). Справу з обвинувальним актом скерували до суду. За вчинене йому передбачена відповідальність у вигляді обмеження чи  позбавлення волі на строк до  5 років.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів