Щойно в Ужгороді розпочався відбірковий тур IX Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики „Червона рута”

До участі у ньому допускаються професійні та самодіяльні виконавці, які народилися між 1 березня 1970 р. та 1 березня 1993 р.

 

Метою фестивалю ? пошук та розкриття творчих здібностей молодих авторів і виконавців, створення нових стилів у популярних масових жанрах української пісні, ? повідомили в управлінні культури. Переможці обласного конкурсу наступного року візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі.

Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики ?Червона рута? заснований Міністерством культури і мистецтв України, Міністерством освіти України, Державним комітетом України у справах сім?ї та молоді, Всеукраїнським товариством ?Просвіта? ім. Т. Шевченка, Українською екологічною асоціаці?ю ?Зелений світ?, Українським історико-просвітницьким товариством ?Меморіал? ім. В. Стуса, Народним Рухом України, Спілкою письменників України, Українським фондом культури України та Товариством зв?язків з українцями за межами України.

 

17 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. DiP 2004-07-17 / 18:59:00

    Був хтось гідний уваги?