Дві ДТП на Закарпатті: серед постраждалих – пенсіонер та дитина (ФОТО)

Дві ДТП на Закарпатті: серед постраждалих – пенсіонер та дитина (ФОТО)
Поліцейські Мукачівського відділу з‘ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої травмувалася малолітня дитина.

 

За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження.

Вчора, 30 вересня, о 08:30 до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вул.Берегівській в місті Мукачеві. Автопригода сталася за участі трьох транспортних засобів. 

На місці події поліція встановила, що водій автомобіля «Renault Megane», виїжджаючи з прилеглої вулиці, не надав перевагу в русі автомобілю «Renault Logan», який рахався по головній смузі руху. Останнього внаслідок  зіткнення відкинуло на  третій транспортний засіб «ВАЗ 21099». Учасники ДТП мешканці Мукачева та району.

В результаті даної автопригоди постраждав 6-річний хлопчик, пасажир «Renault Logan». Дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні. 

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (Порушення правил дорожнього руху). В ході досудового розслідування поліція з‘ясує всі обставини та причини цієї автопригоди. Слідчий призначив ряд відповідних експертиз. Вказані транспортні засоби поміщені на арешмайданчик відділу поліції.

Також у селищі Вишково, внаслідок зіткнення велосипедиста і мікроавтобусу, постраждав 83-річний пенсіонер. За фактом ДТП розпочато слідство.

 

Вчора,  30  вересня,  до Хустського  відділу поліції  надійшло  повідомлення від  медиків районної  лікарні про госпіталізацію 83-річного  чоловіка,  який травмувався під час дорожньо-транспортної  пригоди у селищі Вишково.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що 28-річний водій автомобіля «Mercedes Sprinter»,  рухаючись по вул.Центральній, допустив зіткнення з велосипедистом, який різко виїхав на проїжджу частину. Внаслідок удару, пенсіонера відкинуло на його ж  велосипед.

Чоловіка з травмами різного  ступеню важкості доставлено до  реанімаційного відділення районної  лікарні м.Хуст.

За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження потерпілому). Автомобіль поміщений на арешмайданчик відділу поліції. В рамках досудового розслідування поліція з’ясує всі обставини та причини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів