Наскільки вигідно купувати через каталоги: викриття «Пошторг»

Наскільки вигідно купувати через каталоги: викриття «Пошторг»
Українцям стали часто надходити підозрілі листи з каталогами, в яких представлена продукція різних торгових марок. Однією з компаній, яка займається каталожної торгівлею, є «Пошторг». У людей, які стикаються з каталогами вперше, виникає логічне запитання: чи вигідно купувати таким чином і чи завжди «Пошторг» каже правду? Сьогодні ми з'ясуємо все це і розповімо вам.

 

В Україні, як і в більшості інших європейських держав, популярний інтернет-шопінг. Причин для цього достатньо, одна із них: купуючи через інтернет, ви економите час, адже не потрібно йти в магазин, блукати рядами в пошуках необхідного товару, а потім ще й стояти в черзі, щоб оплатити.

Але що робити тим, у кого немає вдома ні смартфона, ні ноутбука? Адже, якщо вірити статистиці, в нашій країні майже половина населення - люди похилого віку і ті, хто живуть у віддалених населених пунктах, де немає ні інтернету, ні магазина з широким асортиментом. Саме тому на ринку і з'явилися компанії, які почали продавати товари через каталоги. Однією з них є «Пошторг».

Чому саме каталоги?

Знаючи про те, що більшість літніх людей не вміє користуватися інтернетом і віддає перевагу сторінкам в друкованому вигляді, компанії надсилають свої каталоги поштою. Те ж саме і з замовленнями: будь-який обраний товар доставлять або в поштове відділення, або прямо до дверей будинку.

А ось проведення акцій з великими грошовими призами - ще одна відмітна риса такого бізнесу, що також привертає величезну кількість покупців.

Що можна купити в каталозі?

Для прикладу візьмімо каталог компанії «Пошторг», про яку вже йшла мова. У ньому представлені різні косметичні, космацевтичні засобі, а також побутова хімія. Практично вся продукція унікальна і її не знайдеш в звичайному магазині.

Які переваги такого виду шопінгу?

• Вам не потрібно виходити з дому, щоб зробити замовлення.

• Широкий асортимент товарів повсякденного використання від українського виробника.

• Головний плюс - регулярні акції з величезними грошовими призами.

Сподіваємося, що після прочитання цієї статті у вас не залишиться питань щодо каталогів і того, хто ж такі «Пошторг».

 

07 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів