На Закарпатті майбутні поліцейські присягли на вірність українському народові

На Закарпатті майбутні поліцейські присягли на вірність українському народові
Понад 20 юнаків та дівчат, які згодом нестимуть службу в лавах поліції Закарпаття, урочисто склали Присягу на вірну службу Вітчизні та українському народові.

 

Майбутні правоохоронці пройдуть спеціальне навчання в центрах професійної підготовки у Львівській та Рівненській областях.

Сьогодні, 17 жовтня, у великій залі колегії Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбулися урочисті заходи. 23 юнаків та дівчат, які поповнять лави закарпатських поліцейських, склали «Присягу поліцейського на вірність Українському народові».

Майбутні правоохоронці присягли вірно служити народові рідної землі,  дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Вже через кілька днів поліцейські відправляться до Львівської та Рівненської областей, аби розпочати навчання в центрах первинної професійної підготовки працівників поліції за програмою підготовки оперуповноважених поліцейських кримінальної поліції та секторів  реагування патрульної поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів