Ужгородські правоохоронці розкрили крадіжку з місцвого магазину

Ужгородські правоохоронці розкрили крадіжку з місцвого магазину
Правоохоронці встановили осіб, причетних до крадіжки з магазину мобільного зв’язку в Ужгороді та районної лікарні в Іршаві. За обома фактами у поліції відкриті кримінальні провадження.

 

Працівники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку мобільних телефонів з місцевого магазину мобільного зв’язку. Із закладу викрали п’ять дороговартісних мобільних телефонів. У скоєнні кримінального правопорушення поліція підозрює 22-річного місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, ужгородець, розбивши вітрину, проник до торгової зали, звідки викрав телефони, після чого втік. Крадені телефони чоловік здав до ломбарду. 

Сума завданих збитків встановлюється.  За даним фактом триває слідство, кримінальне провадження відкрито  за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу Украіни. Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Працівники Іршавського відділення  поліції  розкрили крадіжку із палати місцевої районної лікарні. З кишені одягу пацієнта викрали гроші. Вжитими заходами поліцейських було встановлено  особу, причетну до цього злочину. Крадіжку скоїла 40-річна мешканка Мукачева.  Жінці  вже повідомили  про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів