Красуня з закарпатського села Лохово продефілювала на подіумах в Дубаї (ФОТО)

Красуня з закарпатського села Лохово продефілювала на подіумах в Дубаї (ФОТО)
Закарпатські дівчата зачаровують своєю красою та грацією світових дизайнерів та дедалі частіше з'являються на світових показах моди.

 

Редакції Mukachevo.net вдалося поспілкуватись з Мариною Гичка, яка нещодавно позувала в дизайнерських образах на модній доріжці Arab Fashion Week в ОАЕ.

ародилась і виросла дівчина в селі Лохово, що неподалік Мукачева. Згодом навчалась в УжНУ.

Жартома каже, що модельну кар'єру розпочала тоді, коли вперше приміряла мамині туфлі на підборах.

Дівчина своїм прикладом доводить, що наші думки матеріалізуються, бо хоч в дитинстві думала, що стане вчителем, та щоразу коли прогулювалась вулицями міста, уявляла, що йде по подіуму. І звісно ж, як усі дівчата цікавилась модою.

Про показ в ОАЕ Arab Fashion Week, який відбувся нещодавно розповідає наступне:

Довгі спідниці, хустки і чорна паранджа, яка огортає жінку з голови до ніг - це далеко не все що варто знати про моду в ОАЕ. Сучасний Дубай одне з найбагатших міст на планеті, що автоматично робить його найбільшою столицею шопінгу. Тому тут творять дуже талановиті молоді дизайнери, і в Емірати їдуть оновлювати гардероб модники з усього світу. Зрозуміло, тут віддають данину місцевим традиціям (найчастіше за допомогою аксесуарів). В Дубаї можна запросто зустріти місцеву жительку у вбранні, яке було представлене буквально місяць назад на Тижні високої моди! У Arab Fashion Week взяли участь більше 30 дизайнерів з різних куточків світу. Хочу відмітити Лівансько-Американського дизайнера Ramikadi, це дуже відомий дизайнер у якого одягаються багато відомих зірок.

Класичний стиль і сучасні тенденції у світі вечірньої моди переплітаються в колекції кутюр'є Naja Saade. Вечірні сукні шалено чарівні, силуети дуже жіночні, а кожна деталь в обробці доведена до досконалості.

Ігриста біла весільна сукня вагою 30 кг також була представлена ним.

Кожен дизайнер по-своєму талановитий. Багато чого ми не розуміли у цій моді. І нам відповідали «детка - это большая мода».

Марина брала участь в багатьох модних показах, які відбувались в Україні, Іспанії, Франції, Туреччині, Швейцарії та інших країнах.

Про модельний бізнес дівчина каже :

"Роботи легкої не буває. Але якщо вона до душі, то всі труднощі ти долаєш з радістю і піднімаєшся на щабель вище. Це стосується і роботи моделі".

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 жовтня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів