Поліцейські Тячівщини та Рахівщини оперативно розкрили крадіжки

Поліцейські Тячівщини та Рахівщини оперативно розкрили крадіжки
Працівники кримінальної поліції Рахівського відділення  оперативно розкрили крадіжку у селі Луги. З подвір’я місцевого жителя викрали музичну колонку. Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 16-річний односелець, сусід  потерпілого. Крадену річ у нього вилучили, після проведення слідчих дій її буде повернуто власникові. Досудове розслідування у цій справі триває. 

 

Співробітники кримінальної поліції Тячівського  відділу встановили особу причетного до крадіжки з чужого помешкання у селищі Солотвино. Кримінальне правопорушення скоїв  30-річний місцевий житель. Чоловік, віджавши вікно у будинку потерпілої, проник до середини, звідки викрав ювелірні вироби. Сума збитків наразі встановлюється. Кримінальне провадження відкрите за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, слідство триває.  

Також тячівські поліцейські розшукали та затримали 29-річного жителя села Теребля, підозрюваного у скоєнні ряду майнових злочинів на території району. Чоловіка помістили до Ізолятора тимчасового тримання, щодо нього вирішується питання обрання  міри запобіжного заходу. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів