В Ужгороді водій втрапив у автопригоду, виїхавши на клумбу (ФОТО)

В Ужгороді водій втрапив у автопригоду, виїхавши на клумбу (ФОТО)
Вчора ми розповідали про те, як водій у стані сп’яніння скоїв наїзд на новонасаджені дерева у Мукачеві. Цього разу подібна автопригода трапилась і в Ужгороді.

 

Близько першої ночі патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Минайська, Грушевського та Бородіна. На місці події інспектори виявили позашляховик Mitsubishi із пошкодженими колесами. З’ясувалося, що водій, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на клумбу центрального кругу на перехресті. Після зіткнення авто виїхало на тротуар неподалік.

Під час спілкування, патрульні виявили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд на місці, за допомогою спецприладу драгер. Результат — 1,46 проміле, що більш ніж у 7 разів перевищує норму.

У підсумку на чоловіка склали відповідні адміністративні матеріали.

На щастя, внаслідок даної автопригоди ніхто не постраждав. Однак, така безвідповідальність водія з високою імовірністю може призвести до важких наслідків. Ні в якому разі не сідайте за кермо у стані сп’яніння. А якщо станете свідком того, як інша особа керує автомобілем нетверезою — викликайте поліцію!

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів