На Хустщині люди перекрили дорогу – вимагають ремонту

На Хустщині люди перекрили дорогу – вимагають ремонту
Сьогодні, 29 жовтня, вранці мешканці с. Липецька Поляна Хустського району перекрили дорогу обласного значення «Свалява – Довге – Липча» загальною протяжністю 55 км з вимогою до влади відремонтувати 14 км. Цю дорогу не реконструювали 25 років, тож нині вона перебуває у жахливому стані.

 

Голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко, який нині перебуває на міжнародному бізнес-форумі у Маріуполі, оперативно відреагував на вимогу мешканців і дав доручення керівнику департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ОДА розібратися із ситуацією на місці.

Єдуард Маляр та інші відповідальні особи облдержадміністрації вже зустрілися з протестувальниками і вислухали їхні вимоги. Досягнуто домовленості, що завтра ініціативна група мешканців та представники обласної влади зустрінуться із представниками підрядної організації де буде домовлено про ліквідацію ямковості на цій ділянці дороги для усунення аварійності. Наступного ж року буде продовжено капітальний ремонт цього відтинку шляху. Загальна вартість проекту складає 97 мільйонів гривень, які має надати Дорожній фонд. Наразі виділено лише 10 мільйонів, які цьогоріч використано на частковий ремонт дороги в с. Липецька Поляна.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів